Aziz Özuysal

Aziz Özuysal

Aziz Özuysal
Oyuncu, Senarist

Doğum Tarihi: 6.1.1971

Doğum Yeri: İzmir, Türkiye

Türk senarist ve oyuncu.

9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi mezunudur. Kariyer (2015), 3 Kadın 3 Kader (2012), Abbas'ın Melekleri (2014) gibi yapımlarla ve senaristliğini üstlendiği Dartonlar ve Laz Kit ve Gaip filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 Gaip
2019 Sokağın Çocukları
2017 Saklambaç
2015 Kariyer
2014 Abbas'ın Melekleri
2013 Mc Dandik
2012 3 Kadın 3 Kader
2012 Dartonlar ve Laz Kit
2008 Afacanlar Sınıfı

Televizyon

2016 Cümbüşü Şamata
2011 Tövbeler Tövbesi
2010 Sevgi Bağlayınca
2010 Halil İbrahim Sofrası
2010 Arka Sokaklar
2008 Çorap Söküğü
2008 Pulsar
2008 Dedektif Biraderler
2006 Tarık ve Diğerleri
2005 Çılgın Yuva
2005 Fıkralarla Türkiye
2004 Kalp Gözü
2004 En İyi Arkadaşım
2004 Avrupa Yakası

Senaryo

2019 Gaip
2012 Dartonlar ve Laz Kit

Görev Aldığı Yapımlar

Aziz Özuysal Fotoğrafları

Aziz Özuysal Haberleri

Portreler