Bahar Yanılmaz

Bahar Yanılmaz

Bahar Yanılmaz
Oyuncu

Doğum Tarihi: 29.4.1980

Doğum Yeri: Rize, Türkiye

Türk dizi, tiyatro ve sinema oyuncusu.

İlk kez, 1994 yılında Bakırköy Belediye Tiyatroları Yunus Emre Kültür Merkezi’nde 'Makine' adlı çocuk oyununda rol aldı. 1996 yılında yine aynı tiyatroda “Sevdalı Bulut' adlı çocuk oyununda oynadı. 1998 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’ne girdi.

Öğrencilik döneminde birçok kısa film çalışmasında görev aldı. 2003 yılında reklam oyunculuğu ile televizyonla tanıştı. 2005 yılında Bakırköy Belediye Tiyatroları Yunus Emre Kültür Merkezi’nde “Teneke” isimli oyunda rol aldı. 2008, Emre Kınay’ın kurmuş olduğu Duru Tiyatro’da “Aşk Her Yerde” ve “Masalsız Gezegen” isimli oyunlarda rol almıştır. TRT1'de gösterimde olan 'Mavi Kelebekler' dizisinde sırp olan 'Vesna' karakterini canlandırmıştır.

Filmografi

2017 Düş Kırgınları
2009 Pus
2006 Gomeda

Televizyon

2017 Aşk ve Gurur
2011 Mavi Kelebekler
2010 Keskin Bıçak
2011 Geniş Aile
2006 İki Aile
2006 Esir Kalpler
2005 Kapıları Açmak
2003 Bir İstanbul Masalı

Görev Aldığı Yapımlar

Bahar Yanılmaz Fotoğrafları

Bahar Yanılmaz Haberleri

Portreler