Balım Gaye Bayrak

Balım Gaye Bayrak

Balım Gaye Bayrak
Oyuncu

Doğum Tarihi: 27.3.2006

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu.

Evlat Kokusu (2017), Münafık (2015) ve Bugünün Saraylısı (2013) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Afacanlar: İş Başa Düştü
2018 Ailecek Şaşkınız
2016 Nane ile Limon: Kayıp Zaman Yolcusu
2015 Münafık

Televizyon

2018 Aliya
2017 Evlat Kokusu
2015 Muhteşem Yüzyıl: Kösem
2015 Bir Deniz Hikayesi
2014 Küçük Ağa
2013 Hayat Dediğin
2013 İki Dünya Arasında
2014 Arka Sokaklar

Görev Aldığı Yapımlar

Balım Gaye Bayrak Fotoğrafları

Balım Gaye Bayrak Haberleri