Banu Fotocan

Banu Fotocan

Banu Fotocan
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.1.1971

Doğum Yeri: Türkiye

Türk oyuncu.

Tepenin Ardı (2012), Hayat Var (2008) ve Aydede (2018) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Tuzdan Kaide
2018 Aydede
2016 Bütün Saadetler Mümkündür
2013 Sivas
2013 Mavi Dalga
2012 Tepenin Ardı
2011 Buhar (Kısa Film)
2009 Bahtı Kara
2008 Hayat Var
2007 Taş Yastık
2006 Saklı Yüzler
2003 Alfabetik Düşler (Kısa Film)
2000 Herkes Kendi Evinde

Televizyon

2016 Çetin Ceviz 2 (TV Filmi)
2015 Beş Kardeş
2013 Kayıp
2012 Kayıp Şehir
2008 Annem
2006 Yaprak Dökümü
2004 Çemberimde Gül Oya
2004 Ayışığı Neredesin
2001 Karanlıkta Koşanlar

Ödülleri

2013 24. Ankara Film Festivali - En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu, Tepenin Ardı

Görev Aldığı Yapımlar

Banu Fotocan Fotoğrafları

Banu Fotocan Haberleri