Baran Bölükbaşı

Baran Bölükbaşı

Baran Bölükbaşı
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.05.1994

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu.

Aslen Hatay İskenderunludur. Lise dönemlerinde müzik grubu kuran Bölükbaşı grupta saz, piyano, bateri şeklinde müzik aletleri çalmaya adım atmıştır. Beykent Üniversitesi Oyunculuk Bölümü mezunudur. Antalya Replik Sanat Eğitim Kurumlarında temel oyunculuk, Cüneyt Sayıl oyunculuk atölyesinde kamera önü oyunculuk eğitimi almıştır. Vuslat (2019-2020), Öğrenci Evi (2021) ve Adı Efsane (2017) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 15/07 Şafak Vakti

Televizyon

2021 Öğrenci Evi
2020 Vuslat
2018 Servet (Mini Dizi)
2017 Adı Efsane
2017 Sevda'nın Bahçesi (Mini Dizi)

Görev Aldığı Yapımlar

Baran Bölükbaşı Fotoğrafları

Baran Bölükbaşı Haberleri