Barbara Magnolfi

Barbara Magnolfi

Barbara Magnolfi
Oyuncu

Doğum Tarihi: 16.4.1955

Doğum Yeri: Rennes, Fransa

İtalyan aktris.

Filmografi

2016 Blood on Méliès' Moon
2015 My Haunted House (TV Dizisi)
2015 Violent Shit: The Movie
2014 Disciples
2013 Noise Matters
1991 Gotcha (Kısa Film)
1991 Police Rescue (TV Dizisi)
1986 Caccia al ladro d'autore (TV Dizisi)
1986 I figli dell'ispettore (TV Filmi)
1985 Inferno in diretta
1985 Mai con le donne
1978 La sorella di Ursula
1978 Milano... difendersi o morire
1977 Difficile morire
1977 Disposta a tutto
1977 Suspiria
1976 La madama
1975 Di che segno sei?
1975 Morte sospetta di una minorenne
1969 Ne Zaman, Nasıl ve Kiminle?

Görev Aldığı Yapımlar

Barbara Magnolfi Fotoğrafları

Portreler