Barbara Melzl

Barbara Melzl

Barbara Melzl
Oyuncu

Doğum Tarihi: 27.12.1957

Doğum Yeri: Basel, İsviçre

Alman aktris.

Tatort (1970), Küçük Cadı (2018) ve Das Tagebuch der Anne Frank (2016) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Küçük Cadı
2016 Das Tagebuch der Anne Frank
1989 Dreissig Jahre

Televizyon

2017 WaPo Bodensee
2016 Die Rosenheim-Cops
2012 Hunkeler und die Augen des Ödipus (TV Filmi)
2006 Franziskas Gespür für Männer (TV Filmi)
2003 Tatort
1999 Der Kuß des Vergessens (TV Filmi)
1999 Woyzeck (TV Filmi)
1982 Anderland

Görev Aldığı Yapımlar

Barbara Melzl Fotoğrafları