Barbara Whinnery

Barbara Whinnery

Barbara Whinnery
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.07.1953

Doğum Yeri: Kaliforniya, ABD

ABD'li oyuncu.

St. Elsewhere (1982), True Blood (2008) and The Killing of Two Lovers (2020) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 The Wolf of Snow Hollow
2020 The Killing of Two Lovers
2006 Street of Death (Kısa Film)
1988 Hot to Trot
1986 Stewardess School
1986 Mucizeler
1986 Hamburger: The Motion Picture
1986 Fou à tuer

Televizyon

2008 True Blood
1999 Le damné
1998 Urgences
1998 Any Day Now
1999 Sunset Beach
1997 VR.5
1997 Vampir Avcısı Buffy
1997 Beyond Belief: Fact or Fiction
1996 Des jours et des vies
1996 Chicago Hope, la vie à tout prix
1996 Apollo 11 (TV Filmi)
1995 Vanishing Son
1994 Valley of the Dolls
1998 Diagnostic: meurtre
1993 CBS Schoolbreak Special
1991 Seeds of Tragedy (TV Filmi)
1990 People Like Us (TV Filmi)
1988 La loi est la loi
1992 Matlock
1987 Texas police
1987 Hanedan
1985 Cinayet Dosyası
1984 Riptide
1986 St. Elsewhere
1981 Batının En İyisi

Görev Aldığı Yapımlar

Barbara Whinnery Fotoğrafları

Barbara Whinnery Haberleri