Barda

Barda Yorumları

Puan : 5/10 530 oy

Barda Yorum Yaz




"Yorumlar küfür hakaret ve müstehcenlik içeremez. Bu kurallara uymayan yorumlar silinecektir."
Toplam 530 Yorum
  • Film Notu 10/10
    nedim 25.8.2007 06:35:00
    inanılmaz bir film..testere-otel gibi filmlerden bile bu kadar etkilenmemiştim..arkadaşlar izlerken kanım dondu..böyle bir vahşetin gerçekte de yaşanmış olması çok ama çok üzücü..
  • Film Notu 10/10
    Elif Yılmaz 22.8.2007 22:03:00
    Gayet güzel bir film insan hayatının ne kadar ucuz olduğu anlatılıyor.Ben bu filmi izlerken gençlere de acıdım doğrusu çünkü kendilerini hiç ummadıkları bir yaşamın içinde buluyorlar.Oyuncuları da karakterlerine oturtmuşlar kısacası herşey muhteşem bu tür filmler insanların çektikleri acıları anlatıyor.Başarılar.Benle yazışmak isteyenler bana yazsınlar anatolia753@mynet
  • Film Notu 10/10
    angel 21.8.2007 10:09:00
    insan neyin ne zamn başına geleceğini bilemez insanların gözlerini açıcak bi film olmuş bence gayet güseldi herkeze tavsiye ederm...
  • Film Notu 9/10
    deeplove 10.8.2007 15:20:00
    film süperdi.konusu hakikaten bi gün böle bi olayla karsılasabilirmiyim dedirtecek kadar gerçekçi ve ilgi çekiciydi.keşke ilk çıktığında izleyebilseydim.bugüne kısmetmiş:)etkisinden kurtulmak zor ama çook güzeldi..
  • Film Notu 10/10
    ecem çankaya 7.8.2007 02:25:00
    süper bi film olmuş zaten bu filmin yönetmeninin yapıtlarını hep beğeniyorm we serdar akar her filminde olduğu gibi güncel gerçek we mantıklı uygun olarak yapmş bu filmini de
  • Film Notu 10/10
    isim yok 6.8.2007 00:34:00
    yaa kesinlikle ibret alınması gereken ve herkesin izlemesi gerken bir film....etkisinden kurtulmak oldukça zor bir an sanki gerçekmiş gibi geliyor ve bu durum çok kötü görünüyo tabii..biraz hatta fazlaca küfürleri abartmışlar fakat aslında günümüzü yansıtıyorlar yani çoğu insanın ağzında bu çirkin sözler var...bence herkes bu filmi izlesin bazı yerleri çok iğrenç bazı yerleri çok duygusal olsada herkesin izlemesi gerekn ve 10 numara bir film:D:D
  • Film Notu 9/10
    ısımsız 2.8.2007 22:39:00
    ızledıgım zaman urperdım ve bır sure etkısınden kurtulamadım basarılı bır yapım ancak gercekten yasanmıs olacagını dusununce ne bıcım fılm bu denebılır bırde fılmde gecen kufurler bıraz abartılı olsada gercekten ınsanların cogunlugunun dılındekı kelımeler.oyuncularda ızleyenı etkılıcek kadar basarılı tam 3kez ızledım ve artık gercek degıl fılm detıp etkısınden kurtuldum
  • Film Notu 10/10
    onur otacı 2.8.2007 01:35:00
    ben fılmı defalarca ızledım her sahneyı 5-6 kere tekrarladım bende baya derın dusunceler uyandırdı orn artık barların onunden geerkem korkuyorum:D ama fılm 10 numara oyuncular gecekten rollerıne yakısan ınsanlar ama fılmde nejatın soledıgı gıbı bana egzozcu derdı begenmezdı cumlesınde ıfade edılenlerın ve ıntıkamının ordakı genclerden cıkarılmasına karsıyım soledıklerı gıbı hıc bır sey eskısı gıbı olmayacak
  • Film Notu 10/10
    imren taşkıran 31.7.2007 20:09:00
    bence çok güzel film. Filmi izledikten sonra bi süre kendime gelemedim hep benimde bir gün başıma gelse ne yapardım diye sordum ama asla affetmezdim ölmelerini isterdim bu hikayenin gerçek olması dahada çok ilgi çekiyor türkiyenin hiç bi yerinde can güvenliği olmadığını düşünüyorum
  • Film Notu 10/10
    fulya 31.7.2007 15:06:00
    ben hayatımda işkencesi güzel sadece 2 fılm gördüm biri mustafa hakkında herşey diğeri barda zaten ikisindede necat oynuyo güzel we değişik bır film

Vizyondaki Filmler