Barış Koçak

Barış Koçak

Barış Koçak
Oyuncu

Doğum Tarihi: 25.9.1978

Doğum Yeri: İzmir

Türk sinema ve dizi oyuncusu.

Antakya Mustafa Kemal Üniversitesi Elektronik Bölümü'nden mezun olduktan sonra Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü'ne kaydoldu.
Türk devrimci Deniz Gezmiş'e olan büyük fiziki benzerliği nedeniyle Hatırla Sevgili adlı TV dizisinde Gezmiş'i canlandırdı.

Filmografi
Dede Korkut Hikayeleri (2007) - Karabörklü
Evlerinin Önü Mersin (2006) - Emir
Umut Adası (2006) - Mustafa
Hatırla Sevgili (2006) - Deniz Gezmiş
Ağgül (2006) - Osman
Aşka Sürgün (2005)
Acı Hayat (2005) - Barnı
Kurşun Yarası (2003)
Hekimoğlu (2003) - Namdar

Görev Aldığı Yapımlar

Barış Koçak Fotoğrafları

Barış Koçak Haberleri

Portreler