Barış Yıldız

Barış Yıldız

Barış Yıldız
Oyuncu

Doğum Tarihi: 17.9.1982

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu.

Eğitimini Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nde tamamlayan oyuncu, İşler Güçler dizisindeki Tekin rolü ile şöhretini artırmıştır. Daha sonra İşler Güçler ekibiyle çektiği Düğün Dernek filmiyle oyunculuğunu bir kez daha kanıtladı. Rol aldığı Kardeş Payı dizisindeki Barış karakteriyle büyük beğeni topladı.

Filmografi

2020 Feride
2018 Tilki Yuvası
2017 Martıların Efendisi
2016 Çalgı Çengi İkimiz
2015 Düğün Dernek 2: Sünnet
2013 Düğün Dernek
2007 Peri Tozu
2007 Made in Europe
2005 Zincirleme Film Tamlaması
2003 Okul
1998 Mulan (Seslendirme)

Televizyon

2019 Her Yerde Sen
2016 Familya
2015 Kardeş Payı
2009 Benim Annem Bir Melek
2006 Ahh İstanbul
2004 Aliye

Ödülleri

20008 15. Uluslararası Altın Koza Film Festivali - En İyi Erkek Oyuncu, Made in Europe

Görev Aldığı Yapımlar

Barış Yıldız Fotoğrafları

Barış Yıldız Haberleri

Portreler