Başak Daşman

Başak Daşman

Başak Daşman
Oyuncu

Doğum Tarihi: 10.04.1981

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Mimar Sinan Üniversitesi Sanat Tarihi ve Müjdat Gezen Oyunculuk bölümleri mezunudur. Cast-ı Olan mı Var! (2011), Alala (2011) ve Üzgünüm Leyla (2000) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 İnsanlar İkiye Ayrılır
2020 Cereyan (Kısa Film)
2018 Akvaryum (Kısa Film)
2018 Mahşerin Üç Delisi
2016 Oflu Hoca'nın Şifresi 2
2015 Tehlikeyle Flört
2015 Yav He He
2014 Oflu Hoca'nin Şifresi
2014 Dün Bugün Yarın (Kısa Film)
2011 Cast-ı Olan mı Var! (Kısa Film)
2011 Alala (Kısa Film)
2010 Sultanın Sırrı
2010 Son İstasyon
2008 İş Arıyoruz
2001 Bana Şans Dile

Televizyon

2021 Akrep
2019 Azize
2019 Payitaht Abdülhamid
2018 Çiçek (TV Filmi)
2017 Yüz Yüze (Mini Dizi)
2016 Rüzgarın Kalbi
2015 Son Takla (TV Filmi)
2015 Kara Ekmek
2014 Çiçek
2014 İntikam
2012 Son
2011 Gün Akşam Oldu
2009 Bahar Dalları
2008 Benimle Oynar mısın?
2008 Parmaklıklar Ardında
2006 Pertev Bey'in Üç Kızı
2005 Yanık Koza
2004 Avrupa Yakası
2002 Asmalı Konak
2001 Yılan Hikayesi
2001 Benimle Evlenir misin? (Mini Dizi)
2000 Üzgünüm Leyla
1999 Kıvılcım
1996 Şaşıfelek Çıkmazı

Yönetmen

2011 Cast-ı Olan mı Var! (Kısa Film)

Yapımcı

2011 Cast-ı Olan mı Var! (Kısa Film)
2011 Alala (Kısa Film)

Senaryo

2011 Cast-ı Olan mı Var! (Kısa Film)
2011 Alala (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Başak Daşman Fotoğrafları

Başak Daşman Haberleri