Başak Daşman

Başak Daşman

Başak Daşman
Oyuncu

Doğum Tarihi: 10.4.1980

Türk oyuncu.

Başta Parmaklıklar Ardında olmak üzere Avrupa Yakası, Çemberimde Gül Oya gibi dizilerdeki rolleri ile bilinmektedir.
Oyuncu Sinan Albayrak ile bir süre evli kalmıştır.

Rol aldığı oyunlar:
Beyaz (Yazar: Emmanuelle Marie Yönetmen: Murat Karasu)
Kilit (Yazar: Murat Gürvardar Yönetmen: Cem Özer)
Filmografi:
1997 Sırtımdan Vuruldum
1999 Kıvılcım
2000 Üzgünüm Leyla
Şaşıfelek Çıkmazı
2001 Benimle Evlenir Misin
Yılan Hikayesi
Bana Şans Dile (sinema)
2002 Asmalı Konak
2004 Çemberimde Gül Oya
2004 Avrupa Yakası
2005 Ahududu
Yanık Koza
2006 Pertev Bey'in Üç Kızı
Doktorlar
2007-2009 Parmaklıklar Ardında
2008 Derdest
İş Arıyoruz (sinema)
2009 Bahar Dalları
2010 Son İstasyon (sinema)
2011 Gün Akşam Oldu
2013 İntikam

Görev Aldığı Yapımlar

Başak Daşman Fotoğrafları

Başak Daşman İle İlgili Haberler

Portreler


Vizyondakiler