Başaran Şimşek

Başaran Şimşek

Başaran Şimşek
Yardımcı Yönetmen, Yönetmen

Doğum Tarihi: 28.4.1979

Doğum Yeri: Manisa, Türkiye

Türk yönetmen.

Manisa'nın Salihli ilçesinde dünyaya gelmiştir. Dokuz Eylül Güzel Sanatlar Fakültesinde Sinema Televizyon bölümü mezunudur. Karayel (2017), Hashtag (2020) ve Torun ve Torunu 2 (2005) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Hashtag
2017 Karayel
2002 Şaraptan Nağmeler (Kısa Film)
2002 Kısmet Değil (Kısa Film)
2001 Azrail (Kısa Film)
2000 Fanatik (Kısa Film)

Televizyon

2014 Yetim Gönüller
2005 Torun ve Torunu 2 (TV Filmi)

Yapımcı

2017 Çat Kapı Aşk



Görev Aldığı Yapımlar

Başaran Şimşek Fotoğrafları

Başaran Şimşek Haberleri