Baz Luhrmann

Baz Luhrmann

Baz Luhrmann
Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Doğum Tarihi: 17.9.1962

Doğum Yeri: Sydney, Avustralya

Avustralyalı oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Tam adı Mark Anthony 'Baz' Luhrmann'dır. Dans ve Aşk (1992), Romeo ve Juliet (1996), Kırmızı Değirmen (2001), Muhteşem Gatsby (2013) ve Avustralya (2008) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2021 Elvis Presley
2013 Muhteşem Gatsby
2008 Avustralya
2001 Kırmızı Değirmen
1996 Romeo ve Juliet
1992 Dans ve Aşk

Kısa Film

2017 ERDEM x H&M: The Secret Life of Flowers
2014 Chanel N°5: The One That I Want (Video)
2012 Hard Chic 
2012 Naïf Chic 
2012 Schiaparelli & Prada: Impossible Conversations 
2012 The Classical Body 
2012 The Exotic Body 
2012 The Surreal Body 
2012 Ugly Chic 
2012 Waist Up/Waist Down 
2004 Chanel N°5: The Film 

Televizyon

2016 The Get Down

Yapımcı

2021 Elvis Presley
2013 Muhteşem Gatsby
2008 Avustralya
2001 Kırmızı Değirmen
1996 Romeo ve Juliet

Kısa Film

2017 ERDEM x H&M: The Secret Life of Flowers
2004 Chanel N°5: The Film 

Televizyon

2016 The Get Down

Senaryo

2021 Elvis Presley
2013 Muhteşem Gatsby
2008 Avustralya
2001 Kırmızı Değirmen
1996 Romeo ve Juliet
1992 Dans ve Aşk

Kısa Film

2017 ERDEM x H&M: The Secret Life of Flowers
2012 Hard Chic 
2012 Naïf Chic 
2012 The Classical Body 
2012 The Exotic Body 
2012 The Surreal Body 
2012 Ugly Chic 

Televizyon

2016 The Get Down

Oyuncu

2013 Muhteşem Gatsby
1982 The Dark Room
1982 The Highest Honor
1981 Winter of Our Dreams

Televizyon

1982 A Country Practice

Görev Aldığı Yapımlar

Baz Luhrmann Fotoğrafları

Baz Luhrmann Haberleri

Portreler


Vizyondakiler