Becky

Becky

Becky
Oyuncu

Doğum Tarihi: 6.3.1984

Doğum Yeri: Kanagawa, Japonya

İngiliz asıllı Japon oyuncu.

Asıl adı Rebecca Eri Rabone'dur. Babası İngiliz, annesi ise Japondur. Asya Üniversitesi 'İşletme' bölümünden mezun olmuştur. Churasan (2001), Eito renjâ (2012) ve Makoto (2005) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 İlk Aşk
2019 Mâjan hôrôki 2020
2017 JK Ninja Girls
2013 Bokutachi no koukan nikki
2012 Eito renjâ
2010 Nodame Kantâbire: Saishuu-gakushou - Kouhen
2009 Nodame Kantâbire: Saishuu-gakushou - Zenpen
2006 Pokemon 9 (Seslendirme)
2005 Makoto

Televizyon

2020 Ainori Love Wagon: African Journey
2019 Kore wa Keihi de Ochimasen
2019 My Middle-Aged Guardian Angel (Mini Dizi)
2015 Okitegami Kyôko no Bibôroku (Mini Dizi)
2014 Matching Love (TV Filmi)
2014 Saikou no omotenashi (TV Filmi)
2013 Shomuni
2012 Mikeneko Hômuzu no suiri
2011 Hanawake no yonshimai
2011 Puropôzu kyoudai: Umare junbetsu otoko ga kekkon suru houhou
2011 Kaibutsu-kun: Episode 0 (TV Filmi)
2011 Propose Kyodai (Mini Dizi)
2009 Kochira Katsushika-ku Kameari kôen mae hashutsujo
2008 Gokurakuchô 1 chôme
2008 Shokora
2008 Honto ni atta kowai hanashi: Natsu no tokubetsu hen 2008 (TV Filmi)
2008 Nodame kantâbire in Yôroppa (TV Filmi)
2006 Anna san no omame
2006 Walkers: Maigo no otona tachi
2006 Yaoh
2006 Detective Conan: Kudo Shinichi's Written Challenge (TV Filmi)
2006 Toritsu mizushô! (TV Filmi)
2006 Taiyo no uta (Mini Dizi)
2004 Hikeshiya Komachi
2004 Êsu o nerae!
2003 Stand Up!!
2003 Victory! Futto ga-ruzu no seishun (TV Filmi)
2003 Boku no mahô tsukai (Mini Dizi)
2001 Churasan

Görev Aldığı Yapımlar

  • İlk Aşk, Hatsukoi / First Love, 2019, Oyuncu

Becky Fotoğrafları

Becky Haberleri

Portreler