Becky G.

Becky G.

Becky G.
Oyuncu, Seslendirme

Doğum Tarihi: 2.3.1997

Doğum Yeri: Kaliforniya, ABD

Amerikalı şarkıcı. Asıl adı Rebbeca Marie Gomez'dir. Kariyerine 2012 yılında Oath şarkısını Cher Lloyd ile söyleyerek başlamıştır. Daha sonra Kesha'nın Die Young şarkısını remix yaparak söylemiştir.

Oath şarkısı ve Die Young şarkısı remixi ile müzik kariyerine başlayan Becky G. daha sonra ilk albümü Play It Again'i 2012 yılında yayınladı. Play It Again albümü ile iyi çıkış yakalayan Becky G. daha sonra ünlenmeye başladı. Play It Again albümünün çoğu Oath, Play It Again gibi şarkılar ve Die Young gibi cover şarkıları yer almaktaydı. Oath şarkısı ile Bilboard Hot 100'de 73. sırada yer aldı. Daha sonra Hotel Transylvania filmi için Problem(The Monster Remix) şarkısını Will.I.Am ile beraber söyledi. 2013 yılında B.O.B - Magik(2.0) şarkısını coverlayarak Austin Mahone ile beraber söyledi. Günümüzde Play It Again E.P. albümünde 2 şarkıyı video olarak youtube koydu. Önce Can't Get Enough şarkısını yine bir başka rap şarkıcısı olan Pitbull ile söyledi. Can't Get Enough şarkısı ile Hot 100'de 16. sıradan fazla ilerleyemedi. Daha sonra Shower adlı şarkısını tekli söyledi. Shower şarkısı ile ise Hot 100'de bu şarkısı ile de 16. sıradan fazla ilerleyemedi ve Hot Rap sıralamalarında ise en fazla 4. sıraya yükseldi.

Filmografi

2017 Power Rangers

Diskografi

2012 Otis (Cover)
2012 Cover (Cover)
2012 Oath (Play It Again and debut)
2012 Die Young (Play It Again and debut)
2012 Turn the Music Up (Play It Again and debut)
2012 Take Care (Play It Again and debut)
2012 Problem (Play It Again and debut)
2013 Wish U Were Here (Play It Again and debut)
2013 Magik (Play It Again and debut)
2013 Built For This (Play It Again and debut)
2013 Play It Again (Play It Again and debut)
2014 Can't Get Enough (Play It Again E.P.)
2014 Shower (Play It Again E.P.)
2014 Can't Stop Dancin (Play It Again E.P.)


Görev Aldığı Yapımlar

Becky G. Fotoğrafları

Portreler