Bei-Er Bao

Bei-Er Bao

Bei-Er Bao
Oyuncu, Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 3.5.1984

Doğum Yeri: Haerbin, Çin

Çinli aktör ve yönetmen.

Asıl adı Ai Zhichao'dur. Beijing Film Academy mezunudur. Lu Yao zhi Ma Li (2016), Zhi wo men zhong jiang shi qu de qing chun (2013) ve Fat Buddies (2018) filmleriyle tanınmıştır. Wenjing Bao ile evlidir ve bir çocuk babasıdır.

Filmografi

2019 Big Match
2018 Xi hong shi shou fu
2018 Wu lin guai shou
2018 Miss Puff
2018 Fat Buddies
2018 Duan Pian Er
2018 Doraemon Nobita no Takarajima
2017 Journey to the West: Demon Chapter
2017 Fan zhuan ren sheng
2016 Xia You Qiao Mu
2016 Lu Yao zhi Ma Li
2015 This Is Me
2015 Zhong Kui fu mo: Xue yao mo ling
2015 Wo de qing chun qi
2015 Jian Bing Man
2015 Gang jiong
2014 Feng kuang 72 xiao shi
2013 Zhi wo men zhong jiang shi qu de qing chun
2013 Yi lu shun feng
2013 Mortician
2013 Gong suo Chenxiang
2012 Si da ming bu
2012 In-Laws New Year
2011 Shadow
2011 Mural
2011 Jian dang wei ye
2010 Jue zhan cha ma zhen
2008 Nu ren bu huai

Televizyon

2016 Huan xi mi tan
2011 Palace

Yönetmen

2018 Fat Buddies
2016 Huan xi mi tan

Görev Aldığı Yapımlar

Bei-Er Bao Fotoğrafları

Bei-Er Bao Haberleri

Portreler