Bel Powley

Bel Powley

Bel Powley
Oyuncu

Doğum Tarihi: 7.3.1992

Doğum Yeri: Londra, İngiltere

İngiliz aktris.

Powley, İngiltere'nin Londra'daki Hammersmith bölgesinde, İngiliz aktör Mark Powley ve yönetmen Janis Jaffa'nın çocukları olarak dünyaya geldi. Annesi Yahudi’dir. Holland Park Okulu'ndan mezun olmuştur.

The Diary of a Teenage Girl (2015), Kaçak Prenses (2015) ve Carrie Pilby (2016) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Wildling
2018 White Boy Rick
2018 Ashes in the Snow
2017 Mary Shelley
2016 Detour
2016 Carrie Pilby
2015 The Diary of a Teenage Girl
2015 A Royal Night Out
2015 Equals
2013 Side by Side

Televizyon

2016 Roald Dahl's Revolting Rhymes
2014 Benidorm
2011 The Cabin (TV Filmi)
2009 Murderland
2009 Victoria Wood's Mid Life Christmas
2008 The Bill
2008 Little Dorrit
2007 M.I. High

Görev Aldığı Yapımlar

Bel Powley Fotoğrafları

Bel Powley Haberleri

Portreler