Beliz İnal

Beliz İnal

Beliz İnal
Oyuncu

Doğum Tarihi: 8.7.1976

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

2000 yılında Akademi Istanbul Tiyatro bölümünden mezun olup, Amerika' da özel bir tiyatroda ingilizce olarak Arzu tramvayı'nda (A streetcar named desire) Stella karakterini oynadı. Ardından Dormen Tiyatro'sunda ' Bugün Git Yarın Gel ' adlı oyunda yönetmen yardımcılığı yaptı. 2001 yılında Istanbul Devlet Tiyatro'sunda 'Küçük Adam Ne Oldu Sana?' adlı oyunda rol aldı.




Filmografisi

  • Bizim Yenge, 2011
  • Türk Malı, 2010
  • Aşk Başa Gelince, 2008
  • Parmaklıklar Ardında, 2007
  • Elveda Derken, 2007
  • Kuşdili, 2006
  • Kaynana Semira, 2005
  • Serseri, 2003
  • Umutların Ötesi, 2003
  • Yasak Sokaklar, 1993

Görev Aldığı Yapımlar

Beliz İnal Fotoğrafları