Ben Demaree

Ben Demaree

Ben Demaree
Görüntü Yönetmeni, Yönetmen

Doğum Yeri: Phoenix, ABD

ABD'li görüntü yönetmeni, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Phoenix, Arizona'da dünyaya geldi. Birçok yapımın çeşitli birimlerinde görev aldı. 2014 yapımı Apocalypse Pompeii ve 2015 yaoımı Hansel vs. Gretel filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2018 Ouija House 
2016 Dear Diary I Died 
2015 Hansel vs. Gretel 
2014 Apocalypse Pompeii 
2011 Backfire (Kısa Film)

Yapımcı

2011 Backfire (Kısa Film)
2008 Final Hour (Kısa Film)

Senaryo

2011 Backfire (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Ben Demaree Fotoğrafları