Ben Falcone

Ben Falcone

Ben Falcone
Oyuncu, Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Doğum Tarihi: 25.8.1973

Doğum Yeri: Illinois, ABD

ABD'li oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Tam adı Benjamin Scott Falcone'dur. Baş Belası (2014), Başka Söze Gerek Yok (2013) ve Parti Kraliçesi (2018) gibi yapımlarla tanınmıştır. 2005 yılında oyuncu ve yapımcı Melissa McCarthy ile evlenmiştir ve iki çocuk sahibidir.

Filmografi

Yönetmen

2019 Superintelligence
2018 Parti Kraliçesi
2016 The Boss
2014 Baş Belası

Televizyon

2017 Nobodies

Yapımcı

2019 Superintelligence
2018 Edepsiz Kuklalar
2018 Parti Kraliçesi
2016 The Boss
2014 Baş Belası

Televizyon

2018 Nobodies
2017 Amy's Brother (TV Filmi)

Senaryo

2018 Parti Kraliçesi
2016 The Boss
2014 Baş Belası

Televizyon

2012 The Looney Tunes Show

Oyuncu

2018 Beni Affedebilir misin?
2018 Parti Kraliçesi
2018 Edepsiz Kuklalar
2017 Otoyol Devriyesi
2016 The Boss
2016 Office Christmas Party
2015 Ajan
2014 Tammy: Wave-O-Rama (Short)
2014 Tammy: Tammy's Road Trip Checklist (Short)
2014 Tammy: P@#$-O-Rama (Short)
2014 Baş Belası
2013 Ateşli Aynasızlar
2013 Kötü Sözler
2013 Kimlik Hırsızı
2013 Başka Söze Gerek Yok
2012 Dikkat Bebek Var!
2011 Nedimeler
2010 Take 22: Behind the Scenes of Sequestered (Video)
2008 Pretty Ugly People
2007 The Nines
2007 Smiley Face
2007 Cook Off!
2006 Garfield 2
2006 Başıboş Afacanlar
2005 Sledge: The Untold Story
2005 Cheaper by the Dozen 2
2003 Chicken Party (Short)
2001 Rennie's Landing

Televizyon

2018 Nobodies
2017 Mike Tyson Mysteries (Seslendirme)
2016 The Weekly with Charlie Pickering
2015 New Girl
2014 A to Z
2013 Go On
2012 Up All Night
2012 I'm Not Dead Yet (TV Filmi)
2012 Happy Endings
2012 The Looney Tunes Show (Seslendirme)
2010 Sons of Tucson
2010 Bones
2008 Rita Rocks
2007 Dash 4 Cash (TV Filmi)
2007 Andy Barker, P.I.
2006 The Class
2006 My Name Is Earl
2006 Joey
2003 Gilmore Kızları
2003 According to Jim
2002 Yes, Dear
2002 Curb Your Enthusiasm

Görev Aldığı Yapımlar

Ben Falcone Fotoğrafları

Ben Falcone Haberleri