Ben Hardy

Ben Hardy

Ben Hardy
Oyuncu

Doğum Tarihi: 2.1.1991

Doğum Yeri: Bournemouth, İngiltere

İngiliz aktör.

Asıl adı Ben Jones'tur. Bournemouth'ta doğdu, Sherborne'da büyüdü. Gryphon School'dan mezun oldu. 2013-2015 yılları arası BBC'de yayınlanan sabun operası EastEnders'teki Peter Beale rolüyle tanınmıştır. Bu rolün ardından 2016 yılında X-Men: Apocalypse ve 2018 yılında ise Bohemian Rapsody filmlerinde de başarıyla yer almıştır.

Filmografi

2018 Bohemian Rhapsody
2017 Mary Shelley
2017 Only the Brave
2016 X-Men: Apocalypse

Televizyon

2018 The Woman in White
2017 Drunk History
2015 EastEnders
2012 Call the Midwife

Tiyatro

2012 The Judas Kiss

Görev Aldığı Yapımlar

Ben Hardy Fotoğrafları

Ben Hardy Haberleri