Ben Hardy

Ben Hardy

Ben Hardy
Oyuncu

Doğum Tarihi: 2.1.1991

Doğum Yeri: Bournemouth, İngiltere

İngiliz aktör.

Asıl adı Ben Jones'tur. Bournemouth'ta doğdu, Sherborne'da büyüdü. Gryphon School'dan mezun oldu. 2013-2015 yılları arası BBC'de yayınlanan sabun operası EastEnders'teki Peter Beale rolüyle tanınmıştır. Bu rolün ardından 2016 yılında X-Men: Apocalypse ve 2018 yılında ise Bohemian Rapsody filmlerinde de başarıyla yer almıştır.

Filmografi

2018 Bohemian Rhapsody
2017 Mary Shelley
2017 Only the Brave
2016 X-Men: Apocalypse

Televizyon

2018 The Woman in White
2017 Drunk History
2015 EastEnders
2012 Call the Midwife

Tiyatro

2012 The Judas Kiss

Görev Aldığı Yapımlar

Ben Hardy Fotoğrafları

Ben Hardy Haberleri

Portreler