Yorum Yaz




"Yorumlar küfür hakaret ve müstehcenlik içeremez. Bu kurallara uymayan yorumlar silinecektir."
Toplam 10 Yorum
  • Film Notu -/10
    elif ravda 28.7.2007 10:36:00
    ben bu filmi izlemedim bir arkadaşım anlatmıştı o yüzden ne kadar komik bilmiyorum.ama ben jim carrey hayranıyım bu adam komik ötesi ya önceki filmlerini çok izlemişim.ilk maske filmiyle tanımıştım bu adamı sonra budala dedektif,yalancı yalancı, izlediğim filmlerinden en komiği yalancı yalancı herkese tavsiye ederim 6 kere izledim yine tv verse yine izlerim
  • Film Notu 5/10
    meltem er 31.5.2007 15:13:00
    bu adamı çok sewiorum ama bu filmi fazla begenmedim o kadarda güzel bi film deil bence tamam bazen gülme krizine girdim ama güldürcem die adam kendini çok rezil etmiş ya izlerken acayip baydı yani
  • Film Notu -/10
    adem demir 22.10.2006 21:21:00
    harika bi film.filmi aynı gün içinde iki kere izledim aradan 2 yıl geçti şimdi yeniden alıp izleyeceğim..olamaz böle bi film yaa.süper bi adam süper bi oyuncu.
  • Film Notu 5/10
    ezgi oktay 26.8.2006 01:40:00
    Bu adam(jim carrey) harika ama bu filmi onun kadar harika deildi..
  • Film Notu 10/10
    merve ergezer 15.7.2006 11:32:00
    JİM CARRY NİN OLDUĞU BÜTÜN FİLMLER İZLENMEYE DEĞER. BU FİLMİ 3 SENE ÖNCE İZLEMİŞTİM. AMA HALA HER SAHNESİ HAFIZAMDA!.............................
  • Film Notu 7/10
    Tuncay Bilen 30.6.2006 00:32:00
    fena değil
  • Film Notu 10/10
    soner erdinç 14.12.2005 05:51:00
    hayatım boyunca izlediğim en komik film,özellikle son yarım saati ,,altınıza işiyceksiniz.o kadar diyorum,bu filmin vcd sini arıyorum kimde varsa bana yazsın lutfen.sonererdinc@hotmail.com
  • Film Notu 3/10
    elf 7.12.2005 18:07:00
    filmin ismini duyunca çok güzel bir romantik-komedi dedim ama hayal kırıklığına uğradım
  • Film Notu -/10
    eray 7.10.2005 12:18:00
    jim carrey nin çoğu filminde olduğu gibi filmi film yapan jim carrey. o oynamasa film izlemeye değmez
  • Film Notu 10/10
    tamer köse 10.5.2005 18:15:00
    ben ce insanın çift ya da daha çok kişilikli olabileceğini anlatan mükemmel bir film.
>> >> Ben, Kendim ve Sevgilim

Vizyondaki Filmler