Ben Taylor

Ben Taylor

Ben Taylor
Yönetmen

Doğum Yeri: ABD

ABD'li yapımcı ve yönetmen.

Catastrophe (2015-2017), Sex Education (2019-2020) ve Cardinal Burns (2012-2014) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2021 The Rosie Project

Televizyon

2020 Sex Education
2019 Year of the Rabbit (Mini Dizi)
2017 Raised by Wolves (TV Filmi)
2017 Catastrophe
2016 Divorce
2016 We the Jury
2016 Our Ex-Wife
2016 The Circuit (TV Filmi)
2015 Chevy (TV Filmi)
2015 Cockroaches
2014 Cuckoo
2014 Cardinal Burns
2013 Bad Management (TV Filmi)
2013 Love Matters
2011 Spy

Yapımcı

2020 Sex Education

Görev Aldığı Yapımlar

Ben Taylor Fotoğrafları