Benedikt Erlingsson

Benedikt Erlingsson

Benedikt Erlingsson
Oyuncu, Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Doğum Tarihi: 31.5.1969

Doğum Yeri: İzlanda

İzlandalı oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Kona fer í strí? (2018), Atlar ve İnsanlar (2013) ve Naglinn (2008) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2018 Kona fer í strí?
2015 The Show of Shows (Belgesel)
2013 Hross í oss
2008 Naglinn (Kısa Film)
2007 Thanks (Kısa Film)

Yapımcı

2018 Kona fer í strí?
2008 Naglinn (Kısa Film)
2007 Thanks (Kısa Film)

Senaryo

2018 Kona fer í strí?
2013 Hross í oss
2008 Naglinn (Kısa Film)
2007 Thanks (Kısa Film)

Televizyon

1997 Fóstbræður

Oyuncu

2011 Eldfjall
2011 Kurteist fólk
2009 Einu sinni var... (Kısa Film)
2008 Naglinn (Kısa Film)
2008 Stóra planið
2007 Skröltormar (Kısa Film)
2007 Foreldrar
2006 Emret Patronum
2002 Litla lirfan ljóta (Kısa Film - Anlatıcı)
2001 Mávahlátur
1998 Dansinn
1995 Tár úr steini

Televizyon

2016 Áramótaskaup 2016 (TV Filmi)
2016 Borgarstjórinn
2015 Ævar vísindamaður
2011 Heimsendir (Mini Dizi)
2009 Circledrawers (TV Filmi)
2007 Skaup (TV Filmi)
2007 Næturvaktin (Mini Dizi)
2005 Häktet (Mini Dizi)
2004 Ørnen: En krimi-odyssé
2003 Njálssaga (TV Filmi)
2001 Mit liv som Bent
1997 Fóstbræður

Görev Aldığı Yapımlar

Benedikt Erlingsson Fotoğrafları

Benedikt Erlingsson Haberleri