Bengi İdil Uras

Bengi İdil Uras

Bengi İdil Uras
Oyuncu

Doğum Tarihi: 16.12.1989

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu

Haliç Üniversitesi Konservatuvar tiyatro bölümü mezunudur. Uzun zaman oyunculuk eğitimi almış ve ilk kez Lise Defteri isimli dizide rol alarak oyunculuk yapmaya başlamıştır.

Babam Sınıfta Kaldı (2013), Unutma Beni (2014) ve Ne Münasebet (2015) gibi yapımlardaki rolleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 Karışma Bende
2019 Muhteşem Üçlü
2019 Kim Daha Mutlu?
2018 Gürbüz: Hadi Allah'a Emanet
2016 Korku Komedi: Bana Normal Aktiviteler
2015 Can Tertip

Televizyon

2015 Ne Münasebet
2014 Karaman'ın Koyunu (TV Filmi)
2014 Boynu Bükükler
2014 Unutma Beni
2013 Yabancı Gelin
2013 Babam Sınıfta Kaldı
2010 İhanet
2009 Kız Kaçıran
2003 Lise Defteri

Görev Aldığı Yapımlar

Bengi İdil Uras Fotoğrafları

Bengi İdil Uras Haberleri

Portreler