Benjamin Lavernhe

Benjamin Lavernhe

Benjamin Lavernhe
Oyuncu

Doğum Tarihi: 14.8.1984

Doğum Yeri: Poitiers, Fransa

Fransız oyuncu.

İkinci Görüşte Aşk (2019), Le sens de la fête (2017) ve Derinliklere Yolculuk (2016) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Cévennes
2020 Comment je suis devenu super-héros
2020 The French Dispatch
2019 Je voudrais que quelqu'un m'attende quelque part
2019 Curiosa
2019 İkinci Görüşte Aşk
2017 Le sens de la fête
2016 Rupture pour tous 
2016 Un entretien (Kısa Film) 
2016 L'âge de raison (Kısa Film) 
2016 L'odyssée 
2015 Ictus érotique (Kısa Film) 
2015 Le goût des merveilles 
2015 Comme un avion 
2014 Soruşturma 
2014 Elle l'adore 
2014 Libre et assoupi 
2013 La marche 
2013 Un beau dimanche 
2013 Prenez une grande grande respiration (Kısa Film) 
2012 Pourquoi je fais ça? (Kısa Film) 
2012 Radiostars 
2012 Le grand journal de Canal+ (Belgesel - Seslendirme)

Televizyon

2019 Un Entretien
2017 Comédie-Française in cinemas
2017 Le tour du Bagel
2014 Franca KBEK
2013 Casting(s)
2013 Paris by Night
2010 Les méchantes (TV Filmi) 
2009 Au siècle de Maupassant: Contes et nouvelles du XIXème siècle

Görev Aldığı Yapımlar

Benjamin Lavernhe Fotoğrafları

Benjamin Lavernhe Haberleri

Portreler