Beril Kayar

Beril Kayar

Beril Kayar
Oyuncu

Doğum Tarihi: 10.11.1988

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu.

Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü mezunudur. Üniversiteden mezun olduktan sonra modellik yapmaya başlamıştır. Ekranlara ilk kez Adını Feriha Koydum: Emir'in Yolu dizisi ile çıkmıştır. Ardından Arka Sokaklar dizisinde rol almıştır. Arka Sokaklar dizisinde komiser Deniz rolünü canlandırmıştır. Daha sonra Fox TV ekranlarında yayınlanan 'O Hayat Benim' adlı dizide eski sezonda Aybüke Pusat'ın canlandırdığı Zeynep karakterini canlandırmıştır.

Filmografi

2020 Hayaletler
2018 Öğrenci Kafası: Soygun
2017 Put Şeylere

Televizyon

2018 Arka Sokaklar
2014 O Hayat Benim
2012 Acayip Hikayeler
2011 Adını Feriha Koydum: Emir'in Yolu

Görev Aldığı Yapımlar

Beril Kayar Fotoğrafları

Beril Kayar Haberleri

Portreler