Berk Aygül

Berk Aygül

Berk Aygül
Görüntü Yönetmeni, Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 13.7.1994

Doğum Yeri: Manisa, Türkiye

Türk oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Anadolu Üniversitesi Radyo-TV Programcılığı bölümü mezunudur. İlk kez 2013 yılında yayınlanan Ötesiz İnsanlar dizisiyle oyunculuğa adım atmıştır. Rol aldığı ilk yapım ise 2015 yılında vizyona giren Yaktın Beni sinema filmidir. Oyuncu, kurgu, görüntü yönetmeni, sanat yönetmeni, senarist, yapımcı ve yönetmen olarak görev yaptığı Bir Damla Aşk (2017) isimli sinema filmiyle tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2019 Sahir Deep Web

Yapımcı

2019 Sahir Deep Web

Senaryo

2019 Sahir Deep Web

Oyuncu

2019 Sahir Deep Web
2017 Bir Damla Aşk
2015 Yaktın Beni

Televizyon

2013 Ötesiz İnsanlar

Görev Aldığı Yapımlar

Berk Aygül Fotoğrafları