Berna Laçin

Berna Laçin

Berna Laçin
Oyuncu

Doğum Tarihi: 20.8.1970

Doğum Yeri: İzmir, Türkiye

Türk sunucu ve oyuncu.

İstanbul Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümü mezunudur. 1996 yılında Tolga Eşiz ile evlenenen Laçin, 2009 yılında düzenlenen 31. Uluslararası 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programında sunuculuk yapmıştır. Gökkuşağı, Böyle mi Olacaktı, Ateş Dansı, Evdeki Yabancı ve Belalı Baldız gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Merhaba Güzel Vatanım
2012 Miras Türkiye
2010 Bekle Beni
1995 Bir Kadının Anatomisi
1993 Kızılırmak Karakoyun
1990 Koltuk Belası
1988 Hanım

Televizyon

2014 Aşk Ekmek Hayaller
2007 Yıldızlar Savaşı
2005 Belalı Baldız
2004 Bir Dilim Aşk
2002 Seni Yaşatacağım
2000 Evdeki Yabancı
1998 Ateş Dansı
1997 İlk Aşk
1997 Böyle mi Olacaktı
1995 Sahte Dünyalar
1995 Gökkuşağı
1993 Barışta Savaşanlar
1991 Yarına Gülümsemek
1990 Sevdiğim Adam

Görev Aldığı Yapımlar

Berna Laçin Fotoğrafları

Berna Laçin Haberleri