Berrak Tüzünataç

Berrak Tüzünataç

Berrak Tüzünataç
Oyuncu, Senarist

Doğum Tarihi: 2.11.1984

Doğum Yeri: Yalova, Türkiye

Türk sunucu ve oyuncu.

Koç Özel Lisesi ve İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde eğitimini tamamlamıştır. Ekranlara ilk kez Number 1 TV'de haber sunarak çıkmıştır. Oyunculuğa Organize İşler filmiyle adım atmıştır.  Ödünç Hayat (2005), Elveda Rumeli (2007-2008) ve Fi (2018) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Hayalet: 3 Yaşam
2020 Biz Böyleyiz
2016 Tschiller: Off Duty
2015 Bîranîna hespa res
2013 Çanakkale Yolun Sonu
2011 Bir Avuç Deniz
2010 Ejder Kapanı
2009 Kıskanmak
2006 Beyza'nın Kadınları
2005 Organize İşler

Televizyon

2019 Kurşun
2018 Tatort
2018 Dip (Mini Dizi)
2018 Fi
2016 Filinta
2014 Galip Derviş
2014 Muhteşem Yüzyıl
2013 Son
2011 Ezel
2009 Bu Kalp Seni Unutur mu?
2008 Elveda Rumeli
2007 Affedilmeyen
2005 Ödünç Hayat (Mini Dizi)

Senaryo

2020 Biz Böyleyiz

Görev Aldığı Yapımlar

Berrak Tüzünataç Fotoğrafları

Berrak Tüzünataç Haberleri