Besim Demirkıran

Besim Demirkıran

Besim Demirkıran
Oyuncu

Doğum Tarihi: 11.6.1990

Doğum Yeri: Kahire, Mısır

Türk oyuncu.

Marmara Üniversitesi Maliye bölümü mezunudur. Yüksek lisans eğitimine Haliç Üniversitesi Tiyatro bölümünde devam etmektedir. Sadri Alışık Kültür Merkezi'nde bir yıl, sonra dört yıl Ekol Drama Sanatevi'nde drama ve oyunculuk üzerine eğitim aldı. Daha sonra kamera önü oyunculuk eğitimi aldı. 2011'de Tiyatro Silüet adıyla kendi tiyatro grubunu kurdu. Bu grupta kendi oyunlarını yazdı ve yönetti. Halen İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kültür Daire Başkanlığı, Kültürel Etkinlikler Müdürlüğü'ne bağlı Gösteri Sanatları Atölyesi'nde oyuncu olarak görev yapmaktadır.

Pinhan (2015), Can Feda (2018) ve Diriliş Ertuğrul (2017) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Sir-Ayet 2
2018 Can Feda
2016 Sevdam Gözlerinde Kaldı
2015 Pinhan
2015 Evlenmeden Olmaz

Televizyon

2017 Diriliş Ertuğrul
2008 Tek Türkiye

Görev Aldığı Yapımlar

Besim Demirkıran Fotoğrafları

Besim Demirkıran Haberleri