Beste Kökdemir

Beste Kökdemir

Beste Kökdemir
Oyuncu

Doğum Tarihi: 29.8.1993

Doğum Yeri: Sinop, Türkiye

Türk dizi ve sinema oyuncusu.

29 Ağustos 1993 tarihinde Sinop’da doğmuştur. Üniversiteye gidene kadar Sinop’da eğitim hayatına devam etti. İstanbul Haliç Üniversitesi Moda Tasarım bölümünde bir sene okuduktan sonra bıraktı. Şimdi Bilgi Üniversitesi Sahne ve Gösteri Sanatları Bölümünde okumaya hazırlanıyor.

Beste Kökdemir, üniversite için İstanbul’a ilk geldiği günlerde, hemen hemen bütün ajanslara fotoğrafını göndermiş; pek çok deneme çekimine gitmiş. 12 yaşında sol koluna 'Beni Hayata Döndür' yazılı bir dövme yaptırmış. Sağ bileğinde de 'One Day' yazılı dövmesi bulunmaktadır.

2012 yılında başrollerinde Yetkin Dikinciler, Derya Alabora, Mustafa Uğurlu, İdil Fırat’ın oynadığı 'Çıplak Gerçek' adlı dizide Hazal karakterini oynayarak oyunculuğa başladı.

Not Defteri dizisinde paraya değer vermeyen zengin aile kızı Selin'i canlandırdı.

2015 yılında 'Tatlı Küçük Yalancılar' adlı dizide Bensu Soral, Şükrü Özyıldız, Büşra Develi, Burak Deniz, Melisa Şenolsun, Dilan Çiçek Deniz ile birlikte oynadı.

Filmografi

2017 Taş

Televizyon

2015 Tatlı Küçük Yalancılar
2015 Muhteşem Yüzyıl: Kösem
2015 Poyraz Karayel
2014 Not Defteri
2012 Çıplak Gerçek

Görev Aldığı Yapımlar

Beste Kökdemir Fotoğrafları

Beste Kökdemir Haberleri

Portreler