Betty Gabriel

Betty Gabriel

Betty Gabriel
Oyuncu

Doğum Tarihi: 14.10.1980

Doğum Yeri: Washington, ABD

ABD'li dansçı, aktris ve bilim insanı.

Washington DC'de doğdu ve Pittsburgh ve Hyattsville'de büyüdü. Iowa State University'den Animal Science / Pre-Vet'te lisans derecesiyle mezun olduktan sonra modern bir dansçı olmak için Chicago'ya taşındı. Ayrıca oyunculuk eğitimi aldı. Steppenwolf ve Victory Gardens gibi ünlü tiyatrolarda dansçı ve aktör olarak çalıştıktan sonra, çalışmalarını sürdürmeye karar verdi ve The Juilliard School'dan mezun oldu.

2018 yapımı Upgrade, 2017 yapımı Kapan ve 2016 yapımı Arınma Gecesi: Seçim Yılı filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Diverted Eden
2018 Unfriended: Dark Web
2018 Upgrade
2017 Get Out
2017 Beyond Skyline
2016 The Purge: Election Year
2015 Experimenter
2013 He's Way More Famous Than You
2011 In Memoriam
2009 Maidenhead (Kısa Film)

Televizyon
2019 Counterpart
2018 Westworld
2016 Good Girls Revolt
2016 12 Deadly Days (Mini Dizi)

Görev Aldığı Yapımlar

Betty Gabriel Fotoğrafları

Betty Gabriel Haberleri

Portreler