Beyza Nur Mete

Beyza Nur Mete

Beyza Nur Mete
Oyuncu

Doğum Tarihi: 30.6.1995

Doğum Yeri: İzmit, Türkiye

Türk oyuncu.

İlk olarak İzmit Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde eğitim alarak oyunculuk hayatına başlamıştır. Beykent Üniversitesi Oyunculuk bölümünden mezun olmasının ardından 7 Kocalı Hürmüz, Vişne Bahçesi, Sevgili Doktor, Godotyu Beklerken gibi tiyatro oyunlarında yer almıştır. Ardından kamera önü kariyerine başlamış ve ardından Kanal D'nin sevilen dizisi Arka Sokaklar'da yer almıştır. Bu dizide rol aldıktan sonra yapımcıların da dikkatini daha çok çeken oyuncu Beyzanur Mete, sonrasında Osmanlı Kıyam dizisinde; Son Resim, Fata Morgana ve İçimdeki Ses kısa filmlerinde de rol almıştır.

Osman Yağmurdereli Sanat Akademisi'nde oyunculuk; Hilal Saral Atölye'de Kamera Önü Oyunculuk eğitimi almıştır.

Filmografi

2019 45 25 #KusursuzCinayet
2018 Üç Harfliler: Beddua
2018 Bende Kal
2014 İçimdeki Ses

Televizyon

2017 Diriliş: Ertuğrul
2016 Adını Sen Koy
2014 Beni Böyle Sev
2014 Arka Sokaklar
2012 Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam

Görev Aldığı Yapımlar

Beyza Nur Mete Fotoğrafları

Portreler