Bhavesh Patel

Bhavesh Patel

Bhavesh Patel
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.1.1980

Doğum Yeri: Illinois, ABD

ABD'li aktör ve senarist.

Gold (2016), The Good Wife (2009) ve The Mysteries of Laura (2014) filmleriyle tanınmıştır. 

1980 yılında Chicago, Illinois'te doğdu. Patel'in ailesi daha sonra Du Quoin, Illinois'e taşındı. İlk oyunculuk deneyimi lisede Arsenic and Old Lace filmiyle oldu. Patel, Londra'daki Kraliyet Sanat Akademisi'ne katıldı. 2007 yılında New York Üniversitesi Tisch Sanat Okulu'ndan Güzel Sanatlar Yüksek Lisans derecesi ile mezun oldu. Aynı zamanda Sebastian Arcelus'un da üye olduğu Grundleshotz tiyatro grubunun bir üyesidir.

Filmografi

2018 Yabani
2017 Conquistadors (Kısa Film)
2017 Present Laughter
2016 Gold
2015 James White
2013 The Weekend
2012 New York'ta 2 Gün
2009 The Maiden Heist

Televizyon

2018 Madam Secretary
2016 Best Thing You'll Ever Do (TV Filmi)
2016 Best Thing You'll Ever Do (Mini Dizi)
2014 The Mysteries of Laura
2014 Elementary
2013 The Good Wife
2013 Hostages
2013 Blue Bloods
2013 White Collar
2013 Deception
2012 Made in Jersey
2012 Dedikoducu Kız
2012 Damages
2012 NYC 22
2012 Şüpheli Şahıs
2008 Lipstick Jungle

Video Oyunu (Seslendirme)

2013 Grand Theft Auto V

Görev Aldığı Yapımlar

  • Yabani, Wildling, 2018, Oyuncu

Bhavesh Patel Fotoğrafları