Bilal Kalyoncu

Bilal Kalyoncu

Bilal Kalyoncu
Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Doğum Yeri: Türkiye

Türk senarist, yapımcı ve yönetmen.

Senarist, yapımcı ve yönetmenliğini üstlendiği ve aynı zamanda ilk filmi olan 2012 yılı yapımı Ülkücüler isimli belgesel filmle tanınmıştır. Bu filmden ayrı olarak birçok filmin senarist ve yapımcılığını yapmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2019 Cin-si Bozuk
2012 Ülkücüler

Yapımcı

2019 Hep Yek 3: Titrettin Beni
2017 Sinyalciler: Son Akşam Yemeği
2017 Kayseri Aslanı: Çin İşi
2017 Hep Yek 2
2016 Sadakat
2015 Hep Yek
2015 Helak: Kayıp Köy
2015 Alkarısı Cin-net
2015 Adana İşi
2013 Karınca Kapanı
2012 Ülkücüler

Televizyon

2018 O'nun Hikayesi (TV Filmi)

Senaryo

2019 Hep Yek 3: Titrettin Beni
2017 Sinyalciler: Son Akşam Yemeği
2017 Kayseri Aslanı: Çin İşi
2017 Hep Yek 2
2015 Hep Yek
2012 Ülkücüler

Görev Aldığı Yapımlar

Bilal Kalyoncu Fotoğrafları

Bilal Kalyoncu Haberleri