Bilall Fallah

Bilall Fallah

Bilall Fallah
Yönetmen

Doğum Tarihi: 4.1.1986

Doğum Yeri: Vilvoorde, Belçika

Belçikalı oyuncu, senarist ve yönetmen.

Black (2015), Patser (2018) ve Broeders (2011) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2022 Bad Boys 4
2020 Bad Boys: Her Zaman Çılgın
2018 Wiz Khalifa: When I Grow Up (Kısa Film)
2018 Patser
2017 Hashtag (Kısa Film)
2015 Black
2014 Image
2011 Broeders (Kısa Film)

Televizyon

2017 Snowfall
2012 Bergica

Senaryo

2018 Patser
2017 Hashtag (Kısa Film)
2015 Black
2014 Image

Televizyon

2012 Bergica

Oyuncu

2012 Creature with the Atom Brain: Black Rider Run (Kısa Video)
2010 19:00 (Kısa Film)

Televizyon

2017 Tabula Rasa
2012 Bergica

Görev Aldığı Yapımlar

Bilall Fallah Fotoğrafları

Bilall Fallah Haberleri

Portreler