Bill Condon

Bill Condon

Bill Condon
Senarist, Uyarlama, Yapımcı, Yönetmen

Doğum Tarihi: 22.10.1955

Doğum Yeri: New York, ABD

ABD'li senarist, yapımcı ve yönetmen.

Tam adı William Patrick Condon'dur. Kinsey (2004), Gods and Monsters (1998) ve Rüya kızlar (2006) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2019 Sahtekar
2017 Güzel ve Çirkin
2015 Mr. Holmes ve Müthiş Sırrı
2013 Wikileaks: Beşinci Kuvvet
2012 Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti Bölüm 2
2011 Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti Bölüm 1
2009 The Jonas Brothers: Fly with Me (Kısa Video)
2006 Rüya Kızlar
2004 Kinsey
1998 Gods and Monsters
1995 Şeker Adamın Laneti 2
1987 Sister, Sister

Televizyon

2011 Tilda (TV Filmi)
2010 The Big C
2000 The Others
1994 The Man Who Wouldn't Die (TV Filmi)
1993 Deadly Relations (TV Filmi)
1991 Dead in the Water (TV Filmi)
1991 White Lie (TV Filmi)
1991 Murder 101 (TV Filmi)

Yapımcı

2019 Sahtekar
1981 Strange Behavior

Televizyon

2011 Making the Boys (Belgesel)
2011 Tilda (TV Filmi)
2010 The Big C
2009 The 81st Annual Academy Awards
1994 The Man Who Wouldn't Die (TV Filmi)

Senaryo

2021 Richard Pryor: Is It Something I Said?
2017 Muhteşem Showman
2006 Rüya Kızlar
2004 Kinsey
2003 The Devil and Daniel Webster
2002 Chicago
1998 Gods and Monsters
1991 F/X2
1987 Sister, Sister
1983 İstila
1981 Strange Behavior

Televizyon

2011 Tilda (TV Filmi)
2009 The 81st Annual Academy Awards
1991 Murder 101 (TV Filmi)

Oyuncu

1987 Sister, Sister
1983 İstila
1981 Strange Behavior

Görev Aldığı Yapımlar

Bill Condon Fotoğrafları

Bill Condon Haberleri

Portreler


Vizyondakiler