Billy Lewis

Billy Lewis

Billy Lewis
Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Doğum Yeri: ABD

ABD'li senarist, yapımcı ve yönetmen.

The Terrible Two (2018), The Jailhouse (2009) ve 4th and Long (2005) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2020 Mark (Belgesel)
2018 The Terrible Two
2009 The Jailhouse

Televizyon

2018 Intimate Apparel (TV Filmi)
2009 Port City P.D.

Yapımcı

2021 They Who Walk Among Us
2021 Suicide for Beginners
2020 Mark (Belgesel)
2018 The Terrible Two
2009 The Jailhouse
2005 4th and Long

Televizyon

2018 Intimate Apparel (TV Filmi)

Senaryo

2021 They Who Walk Among Us
2018 The Terrible Two
2009 The Jailhouse
2005 4th and Long

Televizyon

2018 Intimate Apparel (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Billy Lewis Fotoğrafları