Billy Porter

Billy Porter

Billy Porter
Oyuncu

Doğum Tarihi: 21.9.1969

Doğum Yeri: Pittsburgh, ABD

ABD'li oyuncu.

Carnegie Mellon Üniversitesi Drama Okulu Müzikal Tiyatro Programından mezun oldu. The Intern (2000), Yeni Yıl (2004) ve Dönüm Noktası (2014) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Cinderella
2020 Like a Boss
2019 Taylor Swift: You Need to Calm Down (Kısa Video)
2014 Dönüm Noktası
2004 Yeni yıl
2000 Kırık Kalpler Kulübü: Bir Romantik Komedi
2000 The Intern
1997 Anastasia (Seslendirme)
1996 Twisted

Televizyon

2019 Pose
2018 American Horror Story
2016 The Get Down
2013 Law & Order: Special Victims Unit
2012 The Big C
2004 Law & Order
1999 Shake, Rattle and Roll: An American Love Story (TV Filmi)
1964 Another World

Görev Aldığı Yapımlar

Billy Porter Fotoğrafları

Billy Porter Haberleri

Portreler