Bingbing Fan

Bingbing Fan

Bingbing Fan
Oyuncu

Doğum Tarihi: 16.9.1981

Doğum Yeri: Qingdao, Çin

Çinli oyuncu, şarkıcı ve yapımcı.

Stretch (2011), My Way (2011) ve X-Men: Days of Future Past (2014) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 355
2019 Cell Phone 2
2018 Zu zong shi jiu dai
2018 Da hong zha
2017 Le portrait interdit
2017 Kong tian lie
2016 Wo bu shi Pan Jin Lian
2016 Jue ji
2016 Jue di tao wang
2016 Feng shen chuan qi
2015 Wang chao de nu ren: Yang Gui Fei
2015 Wan wu sheng zhang
2014 X-Men: Geçmiş Günler Gelecek
2014 Bai fa mo nu zhuan zhi ming yue tian guo
2013 One Night Surprise
2013 Demir Adam 3
2012 Er ci pu guang
2011 Xin Shao Lin si
2011 Stretch
2011 Jian dang wei ye
2011 Benim Yolum
2010 Zhao shi gu er
2010 Rizhao Chongqing
2010 Mei loi ging chat
2010 Guan yin shan
2010 Dong feng yu
2009 Suikastçılar Fedailere Karşı
2009 Mai tian
2009 Kanlı Hesaplaşma
2009 Fei chang wan mei
2008 Tao hua yun
2008 Jing mou moon
2008 Home Run
2007 Xin zhong you gui
2007 Ping guo
2007 He yue qing ren
2007 Gei sun yan
2007 Dou foh sin
2007 Ai qing hu jiao zhuan yi
2006 Mo gong
2005 Qing dian da sheng
2004 Chin gei bin II: Faa dou dai zin
2003 Shou ji
2002 Yi jian zhong qing
2002 Ngo ga yau yat chek hiu dung see

Televizyon

2015 Wu Mei Niang chuan qi
2009 Jin Da Ban
2009 Feng shen bang 2
2008 Hui you tianshi ti wo ai ni
2007 Da Tang Fu Rong Yuan
2006 Da bao zha
2003 Ju bao pen
2001 Shao nian bao qing tian
1998 Huan zhu ge ge

Görev Aldığı Yapımlar

Bingbing Fan Fotoğrafları

Bingbing Fan Haberleri