Biran Damla Yılmaz

Biran Damla Yılmaz

Biran Damla Yılmaz
Oyuncu

Doğum Tarihi: 28.6.1997

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu.

Oyunculuğa ilk kez 2014 yılında Yasak dizisiyle başlamıştır. Çılgın Dersane 4: Ada filmiyle de ilk kez bir sinema filminde rol almıştır.

Filmografi

2019 Mucize Aşk
2014 Çılgın Dersane 4: Ada

Televizyon

2019 Canevim
2017 Kırgın Çiçekler
2015 Beyaz Yalan
2014 Yasak

Görev Aldığı Yapımlar

Biran Damla Yılmaz Fotoğrafları

Biran Damla Yılmaz Haberleri

Portreler