Birgül Ulusoy

Birgül Ulusoy

Birgül Ulusoy
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.1.1972

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk Oyuncu.

Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü mezunudur. İlk kez 1993 yılında Evlere Şenlik isimli diziyle TV'de yer aldı. İlk sinema filmi ise 2010 yapımı Çok mu Komik isimli yapımdır.

Filmografi

2019 SIFIR: Etkisiz Eleman
2016 Bambaşka
2015 Şeytanın Çocukları: El Ebyaz
2010 Çok mu Komik?

Televizyon

2016 Aşk ve Mavi
2015 Küçük Gelin
2015 Kırgın Çiçekler
2014 O Hayat Benim
2012 Benim İçin Üzülme
2012 Veda
2011 Adını Feriha Koydum
2009 Ömre Bedel
2008 Beşinci Boyut
2008 Kötüler Konağı (TV Filmi)
2006 Yalancı Yarim
2005 Pembe ve Mavi
2005 Yürekte Sızı (TV Filmi)
2005 Zağara ve Diğerleri
2004 Büyük Buluşma
2004 Kalp Gözü
1998 Naylon Kemal (TV Filmi)
1996 Tatlı Kaçıklar
1996 Çılgın Bediş
1995 Çiçek Taksi
1993 Saygılar Bizden
1993 Evlere Şenlik

Tiyatro

2008 Hayvanat Bahçesi
2006 Güllü
2005 Kaç Baba Kaç
1996 Kare As
1996 Oyun Karıştı
1996 Hangisi Karısı
1996 Zafer Madalyası
1996 Nice Yıllara
1996 Bir Kış Masalı
1996 Yukarıda Biri mi Var?
1995 Yavru Kuşlar

Görev Aldığı Yapımlar

Birgül Ulusoy Fotoğrafları

Birgül Ulusoy Haberleri

Portreler