Birkan Sokullu

Birkan Sokullu

Birkan Sokullu
Oyuncu

Doğum Tarihi: 6.10.1985

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu ve manken. 6 Ekim 1985 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Maltepe Üniversitesi Radyo TV Programcılığını bitirdi. 10 yıllık profesyonel basketbol geçmişi var. Ayrıca 2003 yılında, Best Model of Turkey’de 3.lük derecesi var. 13 Temmuz 2012'de evlendiği eşi oyuncu Aslı Enver ile 26 Ağustos 2015 tarihinde boşanmıştır.

Filmografisi

2010 Melekler Korusun
2008 Küçük Kadınlar
2008 Elif
2010 Küçük Sırlar
2012 Uçurum
2013 Fatih
2014 Kurt Seyit ve Şura
2016 Hayat Şarkısı

Görev Aldığı Yapımlar

Birkan Sokullu Fotoğrafları

Birkan Sokullu Haberleri

Portreler


Vizyondakiler