Birsen Dürülü

Birsen Dürülü

Birsen Dürülü
Oyuncu

Doğum Tarihi: 26.3.1969

Doğum Yeri: Ankara, Türkiye

Türk oyuncu.

1989 yılında Ankara Sanat Tiyatrosu'nda oyunculuk yapmaya başladı. 1992 yılında Sorbonne Üniversitesi Drama Atölyesi'nden Fransız Dili ve Kültürü Sertifikası alarak mezun oldu. Ayrıca 1994 yılında Hacettepe Üniversitesi Büro Yönetimi'nden mezun oldu.

Filmografi

2018 Halef
2018 Çocuklar Sana Emanet
2017 İlk Öpücük
2017 Beginner
2016 Bana Git De
2014 Aşk Sana Benzer
2012 Yabancı
2012 Sıkıysa Yakala
2011 Geriye Kalan
2009 Kıskanmak
2008 Osmanlı Cumhuriyeti
2008 Kirpi
1988 Düttürü Dünya

Televizyon

2016 Altınsoylar
2015 Sen Benimsin
2014 Kertenkele Yeniden Doğuş
2013 Gönül Hırsızı
2013 Ali Ayşe'yi Seviyor
2012 İffet
2012 Hayat Devam Ediyor
2010 Küçük Kadınlar
2009 Kurtlar Vadisi Pusu
2007 Çemberin Dışında
2007 Bıçak Sırtı
2007 Doktorlar
2005 Beşinci Boyut
2005 Beyaz Gelincik
2004 Perçem
2004 Karım ve Annem
2003 Mühürlü Güller
2002 Zerda
2002 Sırlar Dünyası / Sır Kapısı

Tiyatro

2004 Nemrut
2003 Töre
2000 Deli Dumrul
2000 Yıldızcı Kral İle Akıllı Soytarı
1999 Özgürlük Oyunu
1998 Asiye Nasıl Kurtulur?
1998 Uçlar
1997 Kubilay
1997 Taziye
1996 Alaaddin’in Sihirli Lambası
1996 Bir Kahramana Ağıt
1996 Nasreddin Hoca Birgün
1996 Bir Şehnaz Oyun
1995 Öykülerin Azizliği
1994 Kazım ile Havva
1993 Haymatlos Nasıl Yapılır?
1993 Bir Zamanlar Memleketin Birinde
1992 Soytarılar Okulu
1992 Benli Benekli Renkli Palyaço
1992 Muammer Muammer
1991 Montserrat
1989 Sacco ile Vanzetti
1988 Montserrat
1987 Pırtlatan Bal
1985 Mikrobun Ettikleri

Görev Aldığı Yapımlar

Birsen Dürülü Fotoğrafları

Birsen Dürülü Haberleri