Björn Kjellman

Björn Kjellman

Björn Kjellman
Oyuncu

Doğum Tarihi: 4.6.1963

Doğum Yeri: Skåne, İsveç

İsveçli aktör ve şarkıcı. Tama dı John Björn Sture Kjellman'dır.

Klassfesten, Livet är en Schlager, Adam & Eva, Der Weg nach draußen ve Pelle Svanslös filmleriyle tanınmıştır. 1994'te evlendiği Kajsa Aronsson'la dört çocukları vardır.

Filmografi

2016 Jag älskar dig - En skilsmässokomedi
2016 Tordenskjold & Kold
2015 Sverige er fantastisk
2015 Obce Niebo
2012 Ein Fall für Annika Bengtzon: Kalter Süden
2012 Ein Fall für Annika Bengtzon: Lebenslänglich
2012 Ein Fall für Annika Bengtzon: Der Rote Wolf
2012 Ein Fall für Annika Bengtzon: Studio 6
2012 Ein Fall für Annika Bengtzon: Prime Time
2012 Ein Fall für Annika Bengtzon: Nobels Testament
2011 Night Hunt - Die Zeit des Jägers
2011 Küss mich - Kyss mig
2010 Fyra år till
2010 Himlen är oskyldigt blå
2009 Oskar, Oskar
2008 Pälsen (Kısa Film)
2004 Populärmusik aus Vittula
2004 Der Ketchup-Effekt
2003 Alt, neu, geliehen & blau
2002 Klassenfest
2001 So weiß wie im Schnee
2000 10:10 (Kısa Film)
2000 Livet är en schlager
2000 Pelle Svanslös och den stora skattjakten
2000 Hundhotellet
1999 Der Weg nach draußen
1998 Zingo
1997 Adam & Eva
1995 Hunde von Riga
1995 Schön ist die Jugendzeit
1994 Bara du & jag
1992 Tödliches Verlangen
1992 Die besten Absichten
1991 T. Sventon och fallet Isabella (Seslendirme)
1991 Joker
1991 Riktiga män bär alltid slips
1990 Der Schutzengel
1988 Råttornas vinter
1987 Hip hip hurra!
1986 Bröderna Mozart

Televizyon

2017 Fallet
2017 Delhis vackraste händer
2016 30 Grad im Februar
2012 Torka aldrig tårar utan handskar
2009 Morden
2006 Världarnas bok
1998 Skärgårdsdoktorn
1998 Dolly & Dolly
1997 Pelle Svanslös
1995 Mörder ohne Gesicht
1994 Frihetens skugga
1993 Chefen fru Ingeborg
1992 En komikers uppväxt
1991 Der Fassadenkletterer (TV Filmi)
1991 Luigis Paradies (TV Filmi)
1991 Den goda viljan
1988 Sommarens tolv månader (TV Filmi)
1985 Jane Horney

Görev Aldığı Yapımlar

Björn Kjellman Fotoğrafları