Blake Jenner

Blake Jenner

Blake Jenner
Oyuncu

Doğum Tarihi: 27.8.1992

Doğum Yeri: Florida, ABD

ABD'li müzisyen ve oyuncu.

Tam adı Blake Alexander Jenner'dır. Everybody Wants Some!! (2016), The Edge of Seventeen (2016) ve Amerikan Soygunu (2018) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Amerikan Soygunu
2017 The Vanishing of Sidney Hall
2017 Billy Boy
2016 Everybody Wants Some!!
2016 The Edge of Seventeen
2016 Within
2014 Love at First Site (Kısa Video)
2012 The Truth In Being Right (Kısa Film)
2011 Wurlitzer (Kısa Film)
2011 Cousin Sarah
2010 Fresh 2 Death (Kısa Film)

Televizyon

2016 Supergirl
2015 Glee
2013 Master Chef
2012 The Glee Project
2011 Melissa & Joey

Video Oyunu

2018 NBA 2k19 (Seslendirme)

Yapımcı

2017 Billy Boy
2011 Wurlitzer (Kısa Film)

Senaryo

2017 Billy Boy

Görev Aldığı Yapımlar

Blake Jenner Fotoğrafları

Blake Jenner Haberleri

Portreler