Blake Lively

Blake Lively

Blake Lively
Oyuncu

Doğum Tarihi: 25.8.1987

Doğum Yeri: Kaliforniya, ABD

ABD'li oyuncu.

Tam adı Blake Christina Lively'dir. The CW kanalında yayınlanan Gossip Girl isimli dizide başrol oynadığı Serena van der Woodsen karakteri ile dünya çapında üne kavuştu.

The Sisterhood of the Traveling Pants (2005), Accepted (2006), The Private Lives of Pippa Lee (2009), The Town (2010), Green Lantern (2011), Savages (2012), The Age of Adaline (2015) ve The Shallows (2016) filmleriyle adından söz ettirmiştir.

Lively Los Angeles'ta doğdu. Babası ve annesi oyuncu Ernie ve Elaine Lively'dir. Güneyli Baptist olarak yetiştirildi. Beş kardeşten en gencidir. Lively'nin iki kız kardeşi (Robyn Lively ve Lori Lively), iki erkek kardeşi (Jason Lively ve Eric Lively) vardır. Ebeveynleri ve dört kardeşinin hepsi eğlence sektöründedir ya da sektöründeydi. Lively: 'Annem ve babam her zaman oyunculuğu öğrettiler, yani çocuk bakıcılarından öğrenmem yerine, onlar sadece sınıfı bana getirdi.' demiştir.

2012 yılında aktör Ryan Reynolds'la evlenmiştir.

Filmografi

2019 The Rhythm Section
2018 A Simple Favor
2016 All I See Is You
2016 The Shallows
2016 Café Society
2015 The Age of Adaline
2012 Savages
2011 Green Lantern
2011 Hick
2010 The Town
2009 New York, I Love You
2009 The Private Lives of Pippa Lee
2008 The Sisterhood of the Traveling Pants 2
2007 Elvis and Anabelle
2006 Accepted
2006 Simon Says
2005 The Sisterhood of the Traveling Pants
1998 Sandman

Televizyon

2008 Saturday Night Live
2007 Gossip Girl

Görev Aldığı Yapımlar

Blake Lively Fotoğrafları

Blake Lively Haberleri