Bonnie Aarons

Bonnie Aarons

Bonnie Aarons
Oyuncu

Doğum Tarihi: 3.6.1979

Doğum Yeri: Los Angeles, ABD

ABD'li aktris, senarist ve yapımcı.

Mulholland Çıkmazı (2001), The Princess Diaries (2001) ve onun devamı The Princess Diaries 2: Royal Engagement (2004), The Conjuring 2 (2016) ve The Nun (2018) filmleriyle tanınmıştır.

New York'ta oyunculuk okuluna gitti fakat burada bakışı ve burnunun anatomik yapısı nedeniyle oyunculuk yapamayacağı söylenmesine rağmen yılmadı ve Avrupa'da reklam ve kısa filmlerde rol aldı. ABD'de ise ilk oyunculuk deneyimini 1994 yapımı Exit to Eden filminde canlandırdığı fahişe rolüyle yaşadı. Bu filmdeki başarısının ardından I Know Who Killed Me, Drag Me to Hell, The Conjuring 2 ve Mulholland Drive filmlerinde de kendine yer buldu.

Filmografi

2018 Wizardream
2018 Dehşetin Yüzü
2018 Adi Shankar's Gods and Secrets
2017 Spreading Darkness
2017 Nocturnally Yours (Kısa Film)
2017 Annabelle: Kötülüğün Doğuşu
2017 Nocturnally Yours (Kısa Film - Sadece Yapımcı)
2016 Korku Seansı 2
2015 Lawrence Rothman Feat. Angel Olsen: California Paranoia (Kısa Video)
2015 Accidental Love
2013 Summer's Babes (Kısa Film)
2012 Umut Işığım
2012 And You Know Who You Are (Sadece Yapımcı ve Senarist)
2011 The Closet (Kısa Film)
2010 Sevgililer Günü
2010 Dövüşçü
2010 Dahmer vs. Gacy
2009 Kara Büyü
2008 One, Two, Many
2008 Hell Ride
2007 Katilimi Tanıyorum
2007 InAlienable
2006 Wristcutters: A Love Story
2004 Acemi Prenses 2: Kraliyet Nişanı
2003 Specter's Rock
2001 Mulholland Çıkmazı
2001 Alçak Adam
2001 Acemi Prenses
1998 Sweet Jane
1996 Dear God
1995 Caged Heat 3000
1994 Exit to Eden

Televizyon

2012 And You Know Who You Are (Sadece Yapımcı ve Senarist)
2012 BlackBoxTV
2012 And You Know Who You Are
2011 Good Job, Thanks!
1999 Mulholland Dr. (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Bonnie Aarons Fotoğrafları

Bonnie Aarons Haberleri

Portreler